Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 08:35:09 Loos Alarm (storing).89.059 Ambiq Voltastraat Hoogeveen Prio Eenheid | Blusgroep B Brandweer Hoogeveen Drenthe
dinsdag 20 maart 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|03

KOEKANGE - Op de Schoonveldeweg in Koekange is maandag 19 maart een personenauto tegen een boom gereden. Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd uit het voertuig.

 

De traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is ter plaatse voor assistentie. De weg is afgesloten voor het verkeer.

1/1

GISTEREN 19|03

HOOGEVEEN - Een quad en een personenauto zijn maandagochtend op de Industrieweg in Hoogeveen tegen elkaar gereden.

 

De bestuurder van de quad werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij raakte licht gewond. Beide voertuigen raakte beschadigd.

GISTEREN 19|03

HOOGEVEEN – Op de Buitenvaart in Hoogeveen zijn maandag 19 maart een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing gekomen. Over de juiste toedracht is niets bekend.

 

De auto en vrachtauto raakten beschadigd bij het ongeval. Zowel de bestuurder van de vrachtwagen als de bestuurder van de personenauto raakten niet gewond.

GISTEREN 19|03

HOLLANDSCHEVELD - De brandweer van Hoogeveen heeft van zondag op maandagnacht aan Het Hoekje in Hollandscheveld een autobrand moeten blussen. De brand brak rond half twee 's nachts uit in de auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats.

 

De auto brande volledig uit. Brandstichting kan niet worden uitgesloten.

ZONDAG 18|03

HOOGEVEEN - Een vrachtwagen heeft bij het achteruitrijden zondagochtend een stalen afdak van het magazijn aan de achterzijde van een supermarkt (Albert Heijn) aan de Griendsveenweg in Hoogeveen geraakt. Hierdoor ontstond er een gat in de muur.

 

De brandweer was opgeroepen omdat er een gaslucht werd waargenomen, maar bij onderzoek was hier geen sprake van. Vermoedelijk is de vreemde lucht ontstaan nadat door de aanrijding vloeistof op de grond terecht kwam. In het magazijn ontstond ook schade doordat stellingen omvielen. De vrachtwagen die het gat in de muur veroorzaakte is bekend bij ...

GISTEREN 19|03

HOOGEVEEN - Woensdag 21 maart kiezen we een nieuwe gemeenteraad. De stembureaus in Hoogeveen zijn geopend tot 21.00 uur. Het maakt niet uit in welk stembureau u uw stem uitbrengt. Legitimatie is verplicht. Dat mag een paspoort, een id-kaart of een rijbewijs zijn. Burgemeester Karel Loohuis roept iedereen op om te gaan stemmen: "Als je stemt, geef je niet alleen je voorkeur aan een partij in de raad, maar geef je eigenlijk ook onze lokale democratie verder vorm. We vergeten soms maar al te gemakkelijk dat het niet vanzelfsprekend is om democratische rechten te hebben. Zeg niet: het heeft ...

ZONDAG 18|03

HOOGEVEEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 57-jarige inwoner van Hoogeveen aangehouden. De man belde in een bestek van ruim twee uur elf keer naar het alarmnummer 112. Tegen meldkamercentralisten die de oproepen beantwoorden, werden diverse nare verwensingen en bedreigingen geuit. Het is niet de eerste keer dat de verdachte misbruik maakt van het noodnummer. De man is ingesloten en zijn telefoon is in beslag genomen.

 

Contact met 112
Het alarmnummer 112 is bedoeld om te bellen in spoedeisende situaties. 112 kan worden gebeld als iemands leven in gevaar is en ...

Agenda

 
Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
Aantal stemmen:
  2189
48%
  Ja! Veiligheid boven alles

52%
  Nee, we hebben geen winter hier

24Webvertising