Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:44:59 (inci-09) Woningbrand (ass.: Arbeidshygi Dr Emmen) (chalet) (caravan) Camping... Prio Hoog Eenheid | Kazernealarm Brandweer Emmen Drenthe
maandag 22 oktober 2018

WOENSDAG 28|03

Tien huurwoningen in de vrije sector op het Beukemaplein

De huurwoningen zijn geschikt voor meerdere doelgroepen, zowel starters, kleine gezinnen als senioren

HOOGEVEEN - De gemeente Hoogeveen heeft in WVG ontwikkeling een partij gevonden voor de realisatie van tien huurwoningen in de vrije sector op het Beukemaplein. De woningen zijn ontworpen met gevelbeelden die we in Hoogeveen nog niet kennen. De huurwoningen zijn geschikt voor meerdere doelgroepen, zowel starters, kleine gezinnen als senioren.

 

Vrije sector
Hoogeveen springt met deze keuze in op de marktbehoefte naar vrije sector huurwoningen. Hiermee faciliteert de gemeente de doelgroep die niet in aanmerking komt voor een sociale huurwoning, maar ook niet in aanmerking komt voor een koopwoning in verband met de strengere hypotheekeisen. Bijvoorbeeld senioren, spoedzoekers of een ZZP'er die geen hypotheek krijgt.

 

Energieverbruik
Vooruitlopend op de energietransitie in de nieuwbouw is voor deze woningen gekozen voor een gasloos installatieconcept met een EPC=0. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie