Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 12:46:20 (inci-09) Vko (eenzijdig, Auto) Langedijk Hollandscheveld 038931 Prio Hoog Eenheid | TS 61-11 Brandweer Hoogeveen Drenthe
donderdag 24 januari 2019

DONDERDAG 25|01

Bouw woningen De Vliethorst in Fluitenberg

Deze week starten werkzaamheden op beide bouwlocaties van De Vliethorst

HOOGEVEEN - De ontwikkeling van dertig woningen aan de Schuinedijk in Fluitenberg gaat deze week beginnen. De verkoop van kavels en woningen start naar verwachting medio maart. Er is veel variatie: rijwoningen, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen. De meeste zijn bedoeld als levensloopgeschikte woningen. Een aantal van deze woningen heeft het energiezuinige en duurzame Fijn Wonen-label.

 

De vrijstaande woningen kosten gemiddeld € 320.000, de twee-onder-een-kap woningen komen uit tussen de € 235.000 en- € 245.000 en de rijwoningen zullen worden verkocht voor circa € 195.000 (alle prijzen vrij op naam). De woningbouw wordt in fases uitgevoerd. Eind 2018 wordt er - bij voldoende belangstelling – met de bouw gestart.

 

Deze week starten werkzaamheden op beide bouwlocaties van De Vliethorst. Omwonenden zijn hierover op 9 januari geïnformeerd. Op het gedeelte van de zeven kavels aan de Vijfhoek en Schuinedijk, die in juli 2017 in de verkoop gingen, vindt grondwerk plaats.


Sallandse Wegenbouw ruimt het overige bouwterrein aan de Schuinedijk op. Als dit gebeurd is, vervallen de doorsteken door het plaatsen van betonblokken. Er komt ook noodverlichting op diverse plekken.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie