Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 12:46:20 (inci-09) Vko (eenzijdig, Auto) Langedijk Hollandscheveld 038931 Prio Hoog Eenheid | TS 61-11 Brandweer Hoogeveen Drenthe
donderdag 24 januari 2019

DINSDAG 30|01

Hoogeveen woont SLIM opent winkel in Krakeel

De feestelijke opening vindt plaats om 14:00 uur in winkelcentrum de Grote Beer, in bijzijn van wethouder Gert Vos

HOOGEVEEN - Hoogeveen woont SLIM is in 2017 van start gegaan in de wijk Wolfsbos. Om nu nog meer mensen in Hoogeveen te kunnen helpen bij het verduurzamen en energiezuinig maken van hun woning, breidt Hoogeveen woont SLIM in februari uit naar de wijk Krakeel.

 

Feestelijke opening
De feestelijke opening vindt plaats om 14:00 uur in winkelcentrum de Grote Beer, in bijzijn van wethouder Gert Vos. De rijdende winkel van Hoogeveen woont SLIM staat op de parkeerplaats en is al vanaf 12.00 uur open. U kunt dan direct al langs komen voor advies of om een afspraak te plannen. Na de opening kunt u terecht in de winkel in d'Olde Bieb aan De Wielewaal 5. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Kijk dan op www.hoogeveenwoontslim.nl of bel met 14 0528.

 

Pakketten én losse maatregelen
Hoogeveen woont SLIM is dé winkel voor duurzaam wonen. Na Krakeel gaan er ook acties komen in Hoogeveen-Zuid. Iedereen uit de gemeente kan terecht met vragen. In een paar slimme stappen wordt u geholpen met het verduurzamen en energiezuinig maken van uw woning. Het aanbod bestaat uit pakketten en losse maatregelen zoals dakisolatie, zonnepanelen, HR++ glas en spouwmuurisolatie. De pakketten die zijn samengesteld vormen steeds een stap op weg naar wonen zonder energierekening. Hoogeveen woont SLIM is een samenwerking met gemeente Hoogeveen en Expeditie Energieneutraal Wonen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie