Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 04:28:08 Brand Wegvervoer (auto) Regulus Hoogeveen 038931 Prio Hoog Eenheid | TS 61-11 Brandweer Hoogeveen Drenthe
dinsdag 11 december 2018

DINSDAG 21|08

Posters opgehangen op mannenontmoetingsplaatsen in onderzoek dood Marcel Hoogerbrugge

Mensen die Hoogerbrugge kennen van de ontmoetingsplekken kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de politie

HOOGEVEEN - De politie doet sinds 20 december 2017 onderzoek naar de gewelddadige dood van Marcel Hoogerbrugge (49) uit Hoogeveen. In het kader van het onderzoek heeft de politie posters opgehangen op mannenontmoetingsplaatsen in Ruinen, Spier en Emmen. Er zijn aanwijzingen dat Marcel Hoogerbrugge zo nu en dan aanwezig was op mannenontmoetingsplaatsen in de omgeving van zijn woonplaats. Wat hij daar deed en met wie hij contact had, is niet bekend.

 

Het rechercheteam gaat er niet vanuit dat zijn bezoeken direct met zijn dood te maken hebben. Wel wil het team graag spreken met mensen die hem kenden van ontmoetingsplaatsen om zo een nog beter beeld te krijgen van zijn leven.

 

Mensen die Hoogerbrugge kennen van de ontmoetingsplekken kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Ook is het mogelijk dat bezoekers contact opnemen met 'Roze in Blauw'. Politiemedewerkers uit dit team zijn aanspreekpunt voor Lesbiënnes, Homo's, Biseksuelen en Transgenders (LHBT) binnen én buiten de politie.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie