Laatste alarmering:
Datum 19|10 Tijd 09:24:38 (bnn-07) Hv Buiten (meting: Aardgas Lekkage) Baarlelaan Hoogeveen 038993 038931 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep B Brandweer Hoogeveen Drenthe
woensdag 21 oktober 2020

VRIJDAG 24|07

Man uit Coevorden opgepakt na beschieting vanuit auto in Hoogeveen

In de woning vond de politie verschillende slag- en steekwapens en vlaggen en voorwerpen met afbeeldingen van hakenkruizen

HOOGEVEEN - In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 2:15 uur schoot iemand vanuit een passerende auto op een andere auto in de Schutstraat in Hoogeveen. Er waren 5 mensen in de buurt van het voertuig op het moment dat deze beschoten werd.


Aan de hand van het kenteken van de auto en het signalement van de bestuurder kon de politie vanochtend omstreeks 5:00 uur een verdachte in zijn woning aanhouden. De verdachte is een 38-jarige inwoner van de gemeente Coevorden.

 

De aanhouding werd gedaan door een arrestatieteam van de politie. Het team wordt ingezet, op het moment dat er mogelijk (vuur)wapens in het spel zijn. In de woning van de man vonden de agenten verschillende airsoftwapens. Airsoftwapens zijn gas- of veerdrukwapens om plastic balletjes te verschieten. Deze wapens lijken exact op echte wapens. Ook vond de politie in de woning verschillende slag- en steekwapens en vlaggen en voorwerpen met afbeeldingen van hakenkruizen.

 

De politie onderzoekt de achtergrond van dit incident. De 38-jarige man zit vast en zal over het schietincident en over de bij hem aangetroffen voorwerpen worden gehoord. Ook wordt er aangifte opgenomen van de mensen die werden beschoten.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie