Laatste alarmering:
Datum 07|04 Tijd 14:55:41 (inci-04) Oms Alarm Azc Coa Kinholtsweg Hoogeveen 038950 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Drenthe (Hoogeveen) (Chauffeursploeg A)
donderdag 09 april 2020
TOP NIEUWS

MAANDAG 06|04

ELIM - Meerdere brandweerwagens zijn opgeroepen om een natuurbrand in Elim te blussen. De vlammen grijpen om zich heen in een stuk natuur aan de Marten Kuilerweg bij Elim.


Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend, ook is nog niet duidelijk hoe groot de brand is. Het is de derde natuurbrand in korte tijd in Drenthe.


Korpsen uit De Krim, Zwinderen, Hoogeveen, Zuidwolde, Westerbork,Ruine, Dwingelo en Coevorden zijn aan het blussen.

1/1

ZONDAG 05|04

HOOGEVEEN - De politie doet onderzoek naar een schietincident dat zaterdagnacht plaatsvond in Hoogeveen. Een 23-jarige inwoner van Rotterdam raakte daarbij in de Adriaan Baasstraat gewond. In de omgeving werd een 36-jarige inwoner van Hoogeveen aangehouden. Deze verdachte is ingesloten.

 

Omstanders meldden in de nacht van zaterdag op zondag, rond 1.10 uur dat een man gewond op straat lag en waarschuwden de politie. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de Rotterdammer en brachten hem met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis. De 36-jarige verdachte werd in dezelfde ...

1/1

DONDERDAG 02|04

NEDERLAND - Let op! Er is een e-mail in omloop van iemand die beweert van de politie te zijn. Deze e-mail is nep en NIET van de politie afkomstig.

 

E-mail ontvangen? Klik niet op linkjes. Mogelijk is er sprake van malware of ransomware.

1/1

MAANDAG 30|03

Het coronavirus houdt Nederland in haar greep en veroordeelt iedereen tot isolatie. Nederland zit thuis. Zo ook wij, dertig studenten die wekelijks samen zingen. Onze repetities en concerten zijn afgelast en de wereld lijkt even stil te staan. Maar muziek gaat door. Zelfs als je niet meer met elkaar kunt zingen. Fysiek samen zijn gaat niet meer, maar verbinding zoeken wel.

 

Met "Send Me On My Way" kunnen we elkaar weer even vinden. Individuele stemmen, opgenomen in de woonkamer, keuken of achtertuin, met een professionele microfoon of gewoon een mobieltje versmelten in een nieuw ...

ZONDAG 22|03

HOOGEVEEN - In de nacht van zaterdag op zondag 22 maart, rond 2.50 uur is brand ontstaan in een auto aan de Asterstraat in Hoogeveen.

 

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al meters hoog uit de auto. Na het blussen was er niet veel meer over van de auto. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

GISTEREN 08|04

NEDERLAND - Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland heeft vandaag opnieuw celstraffen geĆ«ist tegen personen die opzettelijk en van dichtbij in de richting van anderen gehoest hebben en daarbij riepen dat zij corona hebben. Tijdens een snelrechtzitting bij de Utrechtse rechtbank kwamen twee van dit soort zaken aan de orde. De politierechter deed direct uitspraak.

 

De eerste zaak betrof een 40-jarige Utrechter die verdacht werd van bedreiging omdat hij op 28 maart opzettelijk richting een politieagent hoestte. Hij riep daarbij dat hij corona had. De man was aangehouden door de ...

Agenda

 
Hoe bescherm jij je tegen de zon?
HOOGEVEEN 24Webvertising